How did we get here?

Citat ovan från en bra låt- Decode med Paramore.

Klippt mig idag, lite spännande måste jag säga. ;) Ni får se varför.

Apropå vaccin (reklam på spotify) så tänker jag inte vaccinera mig. Folk har tydligen dött av det och så får många biverkningar. Jag vill inte ha en medicin som inte är ordentligt testad.

Mycket mys i helgen, ska bli så härligt :D

Förberedelser och I am.. Michael.

Jag förbereder mig inför helgen! Mycket MJ måste jag säga. Jobb iikväll med Susanne, alltid lika trevligt! Idag har jag varit på fynda och köpt lite MJ-saker till festen i Morup i helgen :D Jag ska vara MJ såklart.

Så imorgon ska jag jobba, klippa mig, gå på spinning med Susanne och fixa det sista till lördag. Lördag blir det systemet, sedan Morup! Yey! ;) Ska försöka få dom att spela MJ-låtar, dock så dansar jag inte som han.. hehe.

Söndag blir det återhämtning, bakiskebab och sedan This is it med Johan. Ska bli kul! :D

Gubbtjyven ringde idag, var riktigt trevligt.


Härligt väder!

Luften är klar, solen skiner och mina kottar spinner och jamar när de ser mig. :D Kärlek! Haha, eller så är det ju kanske så att de inte har så mycket annat val eftersom det är JAG som har maten. Moahahaha.

Mycket trevlig kväll igår, först jobb med Dejana och sen lite mys hemma hos J :D

Jag ska ut alldeles själv och promenera strax tänkte jag :)

Igår kom Helena och Samuel in på jobbet och hälsade på, mycket trevligt ;) Passade på att munhuggas med Samuel lite ( som gjorde en ganska rolig polack-imitation) och prata halloween med Helena. Jag ska på deras födelsedagskalas/halloweenpartaj. (S fyller år). Ska bli skitkul! Ska inte supa ner mig som förra året, jag minns hur dagen efter var.. solglasögon, parkas, hopknipt mun och väääldigt stillasittande position i bilstolen. (samt att jag skällde ut Lis redan innan vi åkte iväg, sa till att det skulle gå jävligt lugnt om hon inte ville ha spyor i knät). Hahahaha vilka minnen. Vill aldrig må så igen :S Lis körde som en ängel iaf :D love you!

Stackars Johan också, han hämtade mig på natten, och då kräktes jag lite i bilen.. usch och fy! Han var underbart fin iaf, love you too!

nä nu glömmer vi dessa spyindränkta minnen. Haha.

Jag måste ha mitt 20årskalas snart, kan ju inte vänta över årsskiftet med det.. får planera lite och återkomma senare. ;)

ni får ha en fin dag!

Vuxna tankar

Jag har jobbat mycket nu ett tag och inte haft så mycket att skriva om. Men nu är det dags igen! Jobbat helg med Adam, alltid lika trevligt att jobba med honom. Han är en glad skit :) precis som jag. Haha.

Filmkväll med Johan och Leander för typ en vecka sen (?) men det kanske jag redan har skrivit om? Åh jag blir så dagvill och förvirrad av att jobba helg. :S

Mina kottar är som vanligt nära när jag sitter vid datorn. Palle ligger på mattan som en annan hund och Lisa ligger på soffans armstöd och glor. De brukar titta på tv med mig, innan ikväll såg vi 2 läskiga program, ett om svensk rasism genom århundradena och så Kalla Fakta om snus och hur tobaksbolagen vill få oss att bli ännu mer fast i vårt beroende så att de säljer mer.. usch. Fast inte en direkt nyhet? Eller? Det är väl solklart att de säljer mer när folk är beroende, det är enkel logik..

Apropå titeln, jag tänker mer vuxet. Eller snarare, jag tänker mer på hur det ska bli sen när jag BLIR vuxen. (Jag har inte växt färdigt än nämligen :P ) Jag funderar mycket på jobbet, hur jag ska tjäna mer pengar, vad jag ska bli sen, vad som är min drivkraft här i livet, vad som är mitt mål... ja, det är en hel del att reda ut.

Sen är det ju de vanliga, obesvarade existentiella frågorna som varför finns jag, vad är min uppgift, vad händer när jag dör? är döden resans definitiva slut eller bara en port till nästa nivå?

Det är synd att jag är ateist, annars hade jag ju haft svar på dessa frågorna. Haha.

Aj

Idag är det pissigt väder, ryggen värker och livet känns lite grått.

Tur då att jag har en söt Leander som har massa film! :D

Solsken idag

Solen skiner igen, hurra! Dock lite kallt ute, brr..

Leander kom igår och vi åt en lyxmiddag utan dess like! (McDonalds). Sedan knallade vi iväg till Hemmakväll och hyrde Män som hatar kvinnor. Mycket ruggig film och som Johan sa, ett lite för soligt slut, det passade inte in i resten av filmen. Johan kom också sen på kvällen, han såg halva sista delen av filmen. Det var mycket trevligt att ni båda kom hit! Jag och Leander ska dessutom fightas i veckan, TP såklart! Jag måste få min revansch!

Grannarna hade fjortisfest igår, sådär en 20 brudar som rökte i trappuppgången. USCH! Luktar fortfarande.. men det går väl över hoppas jag.

Snart ska jag ut och promenera i solskenet. :D

Mysig kväll

Ikväll kommer Leander och eventuellt Johan för att se på film med mig :D jag och Leander ska ha lyxmiddag först och sen ska vi hyra film. Hehe.

Solen skiner, jag tvättar och ska snart ut i promenadspåret. (Löparspår för andra mer vältränade typer, men för mig så är dte ett promenadspår. :D)

See you!

Det är dags för fredagsmys, om det så är det sista jag gör!

Jag måste erkänna att jag gillar den reklamen, särskilt då flygvärdinnan i bilen som drar loss scarfen samtidigt som hon lägger i en högre växel och sjunger i ett lätt hysteriskt tonfall. Passageraren ser chockad ut. Haha.

Jag har jobbat idag och det gick bra. Nu är jag hemma och ska SOVA en stund. Jag minns knappt hur det är att sova. Hmm. Har talat med Mormor idag också.

Kissarna är det full rulle på. De far omkring som att de har eld därbak här i lägenheten. De är lite rastlösa.. kan inte en vänlig själ rädda dom från storstaden? Ge dom ett hem på landet! :D

Ikväll blir det allt fredagsmys, ska se HELA idol ikväll. Har bara sett sista kvarten i flera veckor, mycket irriterande. Så godis och läsk står på schemat. Hehe.

Det regnar ute och är grått. Glöm heller inte att det är j*vligt kallt! BRR! Jag har tagit fram parkasen, ser ut som en bättre Michelin-gubbe.

Ha en trevlig fredag!

Jag är lycklig!

Nu är halkan avklarad! Yeehaa! Men vägen som är kvar är lång och inte spikrak. Jag får fortsätta nu bara :D

Tack så mycket för allt stöd idag, jag är jätteglad över alla positiva ryggdunkningar.

Jag tittar på ett förlossningsprogram på fyran nu, är nästan så man längtar efter en bebbe ;) Men det får jag allt vänta med, måste ordna upp liv, ekonomi, plugga och hitta den perfekte pappan såklart! han väntar därute på mig någonstans, kanske närmare än vad man tror?

Jobbet strax, ska bara äta lite först.

Jag är lycklig!

Nu är halkan avklarad! Yeehaa! Men vägen som är kvar är lång och inte spikrak. Jag får fortsätta nu bara :D

Tack så mycket för allt stöd idag, jag är jätteglad över alla positiva ryggdunkningar.

Jag tittar på ett förlossningsprogram på fyran nu, är nästan så man längtar efter en bebbe ;) Men det får jag allt vänta med, måste ordna upp liv, ekonomi, plugga och hitta den perfekte pappan såklart! han väntar därute på mig någonstans, kanske närmare än vad man tror?

Jobbet strax, ska bara äta lite först.

Hungrig som en liten varg!

Jag har promenerat helt själv idag, en hel timme i den friska, kalla luften. Solen sken och när jag väl fått upp värmen så var det underbart. Mmm! Jag äter korv och mos nu, min nya favorit. ;) Bara för att det går så snabbt och är så gott!

Dansbandsprojekt imorse, gick ganska bra måste jag säga.

Jag ska äta, ta en dusch och sen gå till körskolan och plugga. Jag börjar 1 timme tidigare idag också på jobbet. Härligt med fler timmar! :D

Ha det gott!

Härlig dag!

Dagen har varit mycket trevlig! Lite dansbandsprojekt, smsande med supergulliga Ingrid, promenad med Helena, mys med kissarna och en trevlig eftermiddag hos Johan. Vi har ätit thaimat, försökt spela schack, kollat underbara "Snatch"-klipp på youtube och även sovit en stund. Gud så skönt! Inga katter som stör genom att jama, klättra, skrapa eller nysa. Tack dessutom till gulliga Johan som fixade till min cykel, den gick som en dröm på vägen hem :D

Jag fick ta mig en titt på nyförvärvet, en råbockstrofé (den är inte klar än) och det var fina horn på den. Imorgon blir det en lång dag... dansbandsprojekt och jobb.

Det börjar bli kallt ute, då är det ju bra att jag faktiskt fått igång mina element ;)

Torsdag blir det spännande måste jag säga, en heldagsutfykt med körskolan.. hehe.




En hårig jacka som jag provade.. min nya chef skrattade som fan och tyckte att jag var hysteriskt ful.. men detta var väl inte SÅ illa?

 

J:s fina bock, dagens trofé!


Samtal och fest

Ett sådant hade jag och J idag. Det är mycket att tänka på.

Personalgrejen igår gick bra, vi åt mat och gick ut på Harrys. Där stötte jag på Helena också. :) Najs!

Imorgon är det dansbandsprojekt och städning på schemat.



Jag och Susanne på Royal Thai

Leander, jag har det!

Ikväll har jag hårdstuderat Paul Bettany och nu har jag det! Varför är han så sexig i mina ögon?

Jo:

  • Han har en skön attityd
  • Han talar mycket vårdat och uttrycksfullt (en riktig turn-on måste jag säga)
  • Han är lång (tror jag, håller på och googlar för fullt)
  • Men, viktigast av allt: Han har ett väldigt rörligt ansikte, ett bra minspel och ett härligt leende!
  • Plus att blont är min grej.. haha.

Han är tydligen 71:a.. hmm gammalt! Eller ja, inte så värst egentligen, bara lite äldre än min målgrupp :P

Äsch, jag hittar inget om hur lång han är. Jag föredrar att tro att han är minst 190. ;) Känns bra så!

Imorgon skulle det ju blivit gekås men blir en stilla stadstur i Falkenberg istället. På kvällen blir det thaimat och lite fest. Kan nog bli kul.

Godnatt.



Snart helg! (Äntligen)

Detta har varit en körig vecka, ska bli så skönt med lite helg!

Idag har jag haft en härlig dag. Promenerat, matat änder, gosat med katterna, dansbandsprojekt en stund och såklart en liten tur på stan med Susanne. Vi åt god lunch och sedan shoppade vi lite.. typiskt tjejer så säg?!

Snart ska jag sova, har precis tvättat av mig min lermask.

Ha det gott!

Bajsmask, jajemän! :P

Jag ligger risigt till

Ha! Om jag gör.. har råkat säga till David att jag ska supa ner honom på lördag.. undrar om det går bra egentligen? Tur att Madde ska hjälpa mig! Hehe.

Har gått bra på jobbet idag faktiskt, det trodde jag aldrig. Haha. Imorgon fortsätter dansbandsprojektet och mer jobba.. sedan är det nästan helg!

På lördag ska jag ta med min nya chef till gekås och på kvällen blir det Lidl-party. Alltså, inte en företagsfest men vi som jobbar i min affär ska ha privatfest. God thaimat och sedan party. Det blir nog najs! jag har ju till och med varit fisförnäm och bokat bord. Faktiskt första gången i hela mitt liv tror jag :)

Jag är sugen på Finlandskryssning med morföräldrarna, jag hoppas det blir av! :D Lite trevligt sällskap är inte fel, hehehehe..

Det ligger två håriga kottar bakom min rygg här i soffan, mysigt! Jag hade så gärna velat behålla dom, de är så gosiga. Dock bor jag ju så taskigt :( SKIT!

Jag har städat hela min stooora lägenhet idag, tog väldigt lång tid.. nej nu skojar jag med er. Städat har jag iaf, nu luktar här riktigt gott! Katterna märks knappast när man mockar lådan ofta och noga, och har man dammsugit också så är det riktigt hemtrevligt!

Ska ut och hurta imorgon! Synd att Helena jobbar bara, är så trevligt med sällskap!

Godnatt people. :D


Nakna kocken

Haha, den nivån når jag inte upp på, men jag, Helena, den Helena som skyr kök som man skyr pesten, lagar mat. Dessutom gör jag söta små lådor att ta med till jobbet. Hur seriöst är inte det på en skala?! Igår blev det kokt potatis, fläskfile, bea (dock färdiggjord redan, någon måtta får det allt vara) och apelsin-morotssallad. Mums! Ska äta detta mästerverk idag på jobbet. Just nu sitter jag och lunchar lite fisförnämt på ängamatssoppa (pulversoppa) men jag har faktiskt haft i fullkornspasta, riven morot och rödlök. Bon appetit!

Jag har promenerat en halvtimme med Helena, tvättat två maskiner tvätt (samt hängt upp) och jobbat vidare en timme på dansbandsprojektet idag. Det kallar jag effektivt! 12.15 blir det jobbet och ikväll bara slapperi. Mysigt!

Mitt nya "ragg", fast tyvärr uppskattade jag inte honom..

Ja, det kan man säga. Jag var på jobbet idag för att hämta min cykel. David körde hem mig igår nämligen, så idag fick jag vackert traska upp och hämta den. Det blåste dessutom något jävulskt idag, min cykel låg på marken och det var stora vita frigolitskivor över halva Östra Gärdet. Dumma byggarbetsplats i närheten!

Hur som helst, jag handlade lite och retades med David som vanligt. när jag ska gå kommer en ca 40årig kebab och tycker att han ska skjutsa hem mig. Ehh... no?! Jag följer inte med främmande karlar. That's it. Nu kan det givetvis vara så att han bara ville vara snäll med tanke på hur det blåste, ja det var nog så det var. Men min morsa (hur hon än är så har hon sagt några bra saker iaf) har lärt mig att man inte följer med främmande människor. Dessutom skulle jag ju faktiskt ha min cykel, det var huvudanledningen till att jag gick ut överhuvudtaget idag!

Så tyvärr snälla man, hade jag känt dig hade det varit en annan femma, men främlingar.. it's not my style.

Jag har varit rätt duktig idag, fick sova tämligen ostört till att börja med, och har diskat! Dessutom har jag pluggat en stund och talat med Mormor. Det var kul.

Imorgon ska jag träffa min Erika och spöa henne i TP. Eller så spöar hon mig.. :S Då skyller jag helt enkelt bara på att hon lärt sig frågorna utantill eftersom det är hennes spel. Ja, det var smart tänkt av mig! :D



Någon som vill adoptera en av kottarna?


Härlig dag samt hjälteinsatser

Idag har det varit mysigt! Till att börja med, en promenad med Helena. Vi diskuterade kusliga saker och hon skrämde skiten ur mig. Haha.

Efter det blev det lite dusch och lunch, därefter en sväng på körskolan, teorin måste pluggas också!

Jag åkte sedan buss till mysiga Leander! Vi spelade TP (och hon vann, precis som jag misstänkte) och åt supergoda kakor som hon bakat! Därefter blev det lite Gossip Girl och Americas funniest homevideos. Haha, många intressanta saker kan man få se...

Jag tog bussen hem och passade på att rädda liv. ( ja alltså att lämna blod, gör det du med vet jag!) Det är varken svårt eller krävande!

Jag har kammat Lisa och snart är det sängen.

Jag är allt en lurifax!

 






Vad är det med mig och blonda killar egentligen?

Ja den som det visste. Jag har skaffat mig en tendens att gilla... blonda killar! MYCKET blonda killar! (och då menar jag håret och inte deras intelligens.) Håret är blondare än blondast och intelligensen HÖG. Herregud. Jag tror jag är kär. Paul Bettany är ju originalet men det finns kopior.. eller snarare en kopia, eller ja, riktigt så kan man väl inte se det heller. Jag är bara så förvirrad.. :S Oj oj oj, jag som trodde jag kommit bort från tonårstidens svallande hormoner. Eller är det bara så det känns att vara kär? Alltså vara kär vet jag ju hur det är, men det finns ju olika sorters sätt att bli kär på. Ja, det har jag upptäckt vid den mogna åldern av 20.. och jag har dessutom lärt mig att många människor som är äldre alltid har rätt...  eller ja oftast i alla fall, fastän man inte vill tro det. Och även om man fattar att de har rätt när de säger det så erkänner man det inte och känner det själv förrän man själv rent mognadsmässigt har kommit att förstå det och framför allt KÄNNA det.

Jag känner mig lite ertappad, som ett barn med kaksmulor under sängen. Jag trodde ju aldrig att det skulle gå såhär.

Jag har jobbat både idag och igår fastän jag egentligen skulle varit ledig. Jag känner mig så slut! jag tror dessutom jag börjar bli sjuk, har ont i handlederna.. elelr ja, de känns liksom trötta. Vet inte hur jag ska förklara det. Dessutom nyser jag, snörvlar så smått och fryser. USCH.

Ikväll pratade jag nästan 1 timme med underbara Mormor. Vi diskuterade livet och konstaterade att alla blir glömska på ålderns höst. Ja, så kan det vara, gäller att njuta av livet NU för efter 50 går det bara utför tydligen.. tur att jag har 30 goda år kvar ;)

Hmm jag som inte ens vet hur gammal Paul är.. det får jag allt ta reda på! :P

Jag känner mig som Egoina. (www.egoinas.se). Vi trodde båda att vi visste vart vi stod, och att vi visste vilka vi var. Screw that! Jag vet knappt vem jag är längre eller vart jag är på väg. På något sätt så känns det jävligt spännande ändå. :D Jag klarar mig! Jag har eget ställe, jobb och 2 katter som (nästan) älskar mig. Kan livet bli bättre? Eller ja, vem jag är längre? Jag har antagligen aldrig vetat vem jag är, och det lär ta en livstid att ta reda på det. Det är häftigt! Det enda som saknas nu är en mr Cullen så att jag blir übervacker, odödlig och rik. Då har jag alla chanser i världen att ta reda på saker.. för obegränsat med tid finns det ju..

Apropå det så vill jag se New Moon NUUU. Drömma mig bort, låtsas att jag ser lika cool ut sminkad som Dakota (Jane) och att min mr Cullen finns därute! Fast han måste se ut som Paul. Svåra krav att uppfylla tror jag..  vi får nog släppa det där.

Jag jobbar vidare på "dansbandsprojektet" och än så länge är jag grym! Hell yeah! Go Nena! (Jag får heja på mig själv för att jag har tyvärr ingen privat hejarklack).

Katterna har varit mysiga idag med, jag fick nästan sova ostört inatt. Stackars mina grannar bara, jag fick ett ryck halv sju imorse och dammsög. Ha! Det kan de ha, de brukar diska vid halv 12 på nätterna när jag försöker sova. Tji fick ni!

Nej nu ska jag lägga av med att vara så hämndlysten. Lite kul idag på jobbet, en unge (som verkade ha Tourettes syndrom, kanske Basshunters kusin?) skrek till mig i kassan: "Stopp och belägg i Farfars skägg!" medan hans närvarande förälder nervöst försökte hyssja ner honom. Sedan hojtade han att hans syster fyllde år också. Han var inte ett litet barn heller utan närmare puberteten så något var lite "hoho" om man säger så. Eller så hade killen bara humor. Det gillar ju jag ;) Haha.

Min hjärtevän <3

Bilden ovan tagen från en hemsida som heter sofeminine.com/uk... det är en förolämpning! Men en fördel är att  ju fler som tycker att han är ful desto större chans har jag! Synd bara att han är gift. Haha. XD

Imorgon tar jag det lugnt, har bara diskning och kattlådemockning inplanerat. Ska försöka sova ut.. skönt om jag lyckas!

Detta blev ett ganska långt inlägg men jag fortsätter väl ;) är så trevligt att skriva av sig mellan varven.

Nu har jag en svartvit kompis i knät. Varmt och mysigt! Mindre mysigt när han harpunerade min nya chef med sina klor igår kväll.. jag bjöd över henne på en kebab efter jobbet. Riktigt trevligt, men leander och jag är de bästa kebabätarna! :D haha.

Nästa helg blir det middag och utgång med jobbet, ska bli intressant.. kanske borde göra mot dom som jag gjorde mot Lis.. fast det var Petras idé egentligen. ;) Att spetsa i smyg är jävligt roligt. Hihi.

Jag borde krypa till kojs nu. Ni får ha det gott!


RSS 2.0