Han fattar inte varför jag blir ledsen och jag mår skit
Anledningen till att det är svårt just nu är att han gått vidare medan jag inte gjort det. Jag hade 1 ragg, han har 1 ragg. Så långt that's fine. MEN skillnaden är att det inte fanns några känslor mellan mig o mitt ragg, medan det gör det mellan han o hans ragg. DET är grejen, att han känner för henne. Hade han bara satt på henne för att få bekräftelse eller något så hade jag kunnat ta det MEN INTE ATT HAN BRYR SIG OM HENNE på riktigt. Då har han ju tagit avstånd från mig på riktigt och för alltid i och med att han är fri nog att börja känna för någon annan. Hans känslor för mig har släppt och då kan någon ny stiga in och ta över dom känslorna. Det gör så förbaskat ont just nu.

Ironiskt också att du sa till mig: "jag har tänkt väldigt mycket på dig sista veckan". Men jag kan inte låta bli att undra, under veckan så har du ju kurtiserat Yasmin för fulla muggar (ja det kröp ju fram, ni verkar rätt intima eftersom ni ringer sent om kvällarna till varandra) och då kan du knappast ha tänkt så mycket på mig. Snälla ljug inte. Jag blir mer ledsen av det. Du är i din fulla rätt att flirta men det gör ont för mig när du blandar in känslor för henne i det. Och självklart är det väl kul för dig o för henne om ni kan hitta kärleken i varandra, men jag blir sårad eftersom jag har känslor för dig. Det gör mig förkrossad.

Så där är skillnaden, skillnaden som gör att det smärtar något så ohyggligt- du gick vidare känslomässigt, det gjorde inte jag. Jag ville bara ha bekräftelse, hur patetiskt det än låter så är det sanningen. För egentligen så älskar jag ju dig.

Jag trodde på något vis att jag alltid skulle vara den enda, att vi skulle komma tillbaka och vara lyckligare än någonsin. Att vi skulle hålla bröllop och skaffa ungar. Flytta till någon gård och skaffa ponnysar. Åldras ihop. Skratta och gråta tillsammans, leva och dö. Mycket dum och egoistisk tanke såhär i efterhand men är man kär så tror man och hoppas saker. Jag hoppas fortfarande ärligt talat. Hur dumt och patetiskt det än känns och låter. Jag sörjer just nu.

Jag hoppas att du och tjejen får ett fint förhållande och att du blir lycklig.

This is Helena Carlsson signing off.


Jag ville mötas nånstans nere på djupet Jag har varit där förut o jag är inte rädd Och dina ögon ja dem ändrar färg i ljuset Men de kan titta nu jag är beredd Lät du henne komma närmre Var hon vackrare än mig? Ja, det finns dagar som jag tänker mer på henne än på dig Jag går bredvid men halkar efter jag orkar inte springa mer försökt att visa dig med blicken men det är inte mig du ser den här platsen är någon annans och jag måste hitta ut hur ska man älska nån som har älskat nån förut? Jag minns så väl hur hon blev presenterad Men de var jag som lät henne komma in Jag har försökt att ge dig hela skulden Fast jag innerst inne vet att den är min Vi står på gatan bryter meningar i mörkret Utanför stadens finaste hotell Dina händer ja de ber mig sova över Som ett sätt att säga ”tack för ikväll” Lät du henne komma närmre Var hon vackrare än mig? Ja, det finns dagar som jag tänker mer på henne än dig Jag går bredvid men halkar efter jag orkar inte springa mer försökt att visa dig med blicken men det är inte mig du ser den här platsen är någon annans och jag måste hitta ut hur ska man älska nån som har älskat nån förut? Jag vissa stunder kan det kännas ensam Och du undrar vad jag tänker på Så jag håller hårt och kryper tätt intill dig Som om hon skulle försvinna då O vi talar sällan högt om våran framtid Vi talar aldrig högt om det vi har Dina drömmar blir allt svårare att se nu¨ Och mina finns snart inte längre kvar Lät du henne komma närmre Var hon vackrare än mig? Ja, det finns dagar som jag tänker mer på henne än dig Jag går bredvid men halkar efter jag orkar inte springa mer försökt att visa dig med blicken men det är inte mig du ser den här platsen är någon annans och jag måste hitta ut hur ska man älska nån som har älskat nån förut?
AvatarJag säger bara: magiskt. Filmen kommer tack och lov på DVD snart, redan i helgen tror jag? Är ett måste. Den som vill får komma hem till mig och ha Avatarmaraton så fort jag lagt vantarna på filmen. ;) Dessutom ska jag nog ha ett sagan-om-ringen-maraton snart, var väldigt länge sen. U are all welcome!

Idag hade jag NF på jobbet men fick även sitta 2 timmar i kassan. Ganska trevligt faktiskt, sitter inte där så mycket längre. 

Tack för en underbar "vilket-parallell-universum?"-natt.

Åh låten är så vacker så jag får andnöd!

Vikten av musik

Musik kan få mig att känna så mycket. Mäktig musik gör mig mäktig, ledsam musik ledsen, peppande musik peppad. Ni förstår säkert vad jag menar.

Men vissa dagar hjälper ingen musik en att glömma, att komma bort från sina tankar och känslor. Ibland är man ensam med sina egna små hjärnspöken.

Ledig dag idag, tog tag i mitt liv en aning och bokade in körlektioner. Det måste bli ett slut på det här någon gång, vill ha det lilla magiska rosa kortet NU. Gärna med mitt namn och min fula nuna på det. MITT egna lilla kort som ger mig.. frihet.

Leander o jag såg New Moon hemma hos mig på eftermiddagen. Sen såg vi lite på Änglagård, Lidls nya reklamfilmer (som jag har på DVD, låter nördigt men fick den på Roadshowen som de anordnade) och så pratade vi om lite olika saker. Mycket trevligt, jag tycker mycket om när fina Leander kommer hit.

Imorgon blir det jobb jobb jobb. Nyttigt det med.

blä

Bajsdag, bajssnor och bajshumör. Jag ska nog gå och sova nu, jobb hela helgen. Tack och lov att Leander, Camilla och Camilla kommer imorgon en stund.

OMG

Åh vad jobbigt allt är just nu.

Sjuk idag och butiken är ett kaos.. ingen kan göra mina arbetsuppgifter ordentligt eftersom jag är huvudansvarig och fullt utbildad i dom till skillnad från de andra. Så mitt dåliga samvete gnager mig samtidigt som jag mår dåligt fysiskt här hemma. Håller frossan borta med ibumetin, men näsan rinner konstant och har snutit sönder den redan. :( känner mig kaaaaass.. usch på det.

Jag drömde om dig inatt. Vi älskade varandra så mycket i drömmen, allt var perfekt.

Resan till påsk känns så förstörd redan.. vet inte om jag lyckas få med mig brollan, och bara det känns jobbigt. Jag ska ju åka i vilket fall, men vill så gärna ha med honom. Dessutom hotar en viss person att förstöra allt genom att säga att hon ska komma till Mormor och Morfar över påsken.. vilket är en stor fara! Får jag med mig älskade C så innebär det att "hotet" inte får komma till mormor. Det är strikt förbjudet. Även om nu C inte skulle komma med så vill JAG inte träffa den som hotar att förstöra allt. Hon har förstört för mycket redan.

Åh min hud bränner.. har skavt sönder huden under näsan genom att snyta mig.

Snälla ge mig energi att reda ut allt detta.

I was aiming for the sky, ended up flat on the ground

Salem Al Fakir, du bor i min hjärna just nu. Eller ja, din låt. :)

Livet är som det är, tufft, jobbigt, brutalt.. men det kommer bli bra, det kommer bli bara bra.. jag lovar.

Igår var jag, Lis och 2 kompisar till henne på bio. Shutter Island. Läskig men lite knepig. Jag tror att världen kommer återupptäcka Leonardo DiCaprio iaf, han gjorde en fin insats.

Idag hade jag och Leander en härlig dag! Hon fick en klänning i försenad 20årspresent av mig och sen kollade vi in sista filmen i Millenium-trilogin. Underbart! Like you my little sweetpea. ;)

Imorgon blir det Jönköping med Adam, skojigt värre. Jag ska tydligen vara kartläsare, och det vet jag redan hur det kommer gå... vad tror ni?

I was aiming for the sky...

Stackars Salem. Att bli knäppt på näsan av en liten tjej med konstigt darr på rösten kan inte vara en hit. Till skillnad från henne så är han ju BEGÅVAD. Men men, svenska folket brukar aldrig rösta som jag vill. Jag hade velat ha med Salem eller Erik Saade. Erik hade bäst show, Salem hade bäst (mest seriösa) låt.. men att Manboy satte sig på hjärnan som ett annat tuggummi kan jag inte förneka ;) Kommer bli något att dansa till i några månader om jag får gissa.

Melodifestivalen var kul att titta på, vi hade många åsikter i tv-soffan jag och Lis! Haha. Har man stor mun så har man..

Mina kurrisar är så söta, de ligger som vanligt och vräker sig här i soffan.. och varje natt när jag ska sova så lägger de sig i sängen och lyckas på något sätt ta upp massa plats så jag när jag vaknar ligger jag i någon konstig ställning som jag antagit under nattens gång för att inte ligga på dom.. haha. Lisa låg liksom draperad runt mitt huvud häromnatten.. på kudden. Själv hade jag hasat ner på något sätt och hade knappt någon kudde alls. Dessutom låg jag böjd som ett konstigt S för att Palle låg bakom min rygg som en annan pascha och tog upp MYCKET plats. Sötnosarna. XD

UNDERBAR TEXT!

I was aiming for the sky, ended up flat on the ground
But once again the sun is rising, I better keep on walking
Keep on walking

I have a long road ahead of me
It’s cloudy and dark ahead of me
Will I ever get through to the end?
Been down this sling so many times before
And I told myself I would do it no more
Now I’m back on the same road again

I was aiming for the sky, ended up flat on the ground
But once again the sun is rising, I better keep on walking
Keep on walking

was aiming for the sky, ended up flat on the ground
But once again the sun is rising, I better keep on walking
Keep on walking

There’s some twists and turns I’ve gotta clear
But when I’m done the end will soon appear
I can leave my troubles behind

I was aiming for the sky, ended up flat on the ground
But once again the sun is rising, I better keep on walking
Keep on walking

I was aiming for the sky, ended up flat on the ground
But once again the sun is rising, I better keep on walking
Keep on walking

I never stopped believing
I know what I should do, just let the light guide me through

I was aiming for the sky, ended up flat on the ground
But once again the sun is rising, I better keep on walking
Keep on walking

I was aiming for the sky, ended up flat on the ground
But once again the sun is rising, I better keep on walking
Keep on walking

I was aiming for the sky, ended up flat on the ground
But once again the sun is rising, I better keep on walking
Keep on walking

I was aiming for the sky, ended up flat on the ground
But once again the sun is rising, I better keep on walking
Keep on walking

Åh den bara växer ju mer man lyssnar. Underbara Salem!

Något mindre seriöst  men betydligt roligare: ;)

You’ve got the looks, you’ve got the beauty inside
You’ve got the looks, that money can’t buy
You want to live like all the stars on TV
You wanna love with someone like me

Give me love, give me love and don’t go
Give me love, give me, give me lo-o-ove

Manboy, manboy, you can call me manboy
I don’t care, I’ll show you how to love
There’s no halo ’round my head, no, there’s no angels here
Manboy, manboy, you can call me manboy
Oh oh oh oh, manboy

You’re gonna see, you’re gonna know what I mean
‘Cause I am more than you believe
I know they’re strong, the feelings I have for you
I know they’re strong, I’ll show they are true

Give me love, give me love and don’t go
Give me love, give me, give me lo-o-ove

Manboy, manboy, you can call me manboy
I don’t care, I’ll show you how to love
There’s no halo ’round my head, no, there’s no angels here (angels here, no)
Manboy, manboy, you can call me manboy
Oh oh oh oh, manboy

(Oho, oho, oho-oho-oh-oh)
(Oho, oho, oho-oho-oh-oh)
Oh-ho

Manboy, manboy, you can call me manboy (oh-o o-ho)
Manboy, manboy, you can call me manboy
I don’t care, I’ll show you how to love
There’s no halo ’round my head, no, there’s no angels here
Manboy, manboy (manboy, manboy)
You can call me man, boy
(Oho, oho, oho-oho-oh-oh)
(Oho, oho, oho-oho-oh-oh)
(Oho, oho, oho-oho-oh-oh)
Ooh!

Det var länge sen jag kollade så noga på melodifestivalen.. den är ju riktigt kul :D manboy, manboy.. haha!

Snart blir det sova av, jobb kl 8 imorgon. Nonfood som vanligt, varje torsdag och måndag ;) hell yeah. Och senare i veckan ska jag på jippo med Adam från jobbet. Kommer nog bli kul :)

Manboy manboy, you can call me manboy.. fastnar! XD

Godnatt världen!


Spin right round round

Flo rida- Right Round är lite söndertjatad men ändå bra. :)

Idag har det varit en.. mycket-att-göra-dag. Typ. Jobbade 7-12, var lite otålig att få komma hem. Inte varje fredag man slutar så tidigt o sen har helgen på sig ;) Kom hem och storstädade. Dammsög ordentligt i vinklar och vrår (tex elementen, tog ett specialmunstycke och höll på länge) putsade fönstrena fast bara inomhus, dammtorkade, torkade av lådor och kylskåp utvändigt.. putsade speglar och fixade badrummets vinklar o vrår.. eller tja toaletten snarare, går ju inte att bada där. ;) Diskade också.

Sedan traskade jag själv till Hemmakväll och hyrde 2 filmer.. Bröllopsfotografen av Ulf Malmros (med "Pölsa" i huvudrollen, kan inte bli annat än bra!) och så Bruce Almighty. (har aldrig sett hela så nu var det dags!)

Sedan dess har jag jäst som en pizzadeg i soffan med Lisa sovandes på magen och Palle kurrandes bredvid. Känns nästan som en liten familj vi 3. I brist på annat.. Imorgon ska jag till Dalen, ska se melodifestivalfinalen har jag bestämt! Haha. Söndag blir slappedag och måndag är det jobb igen. Hurra. ;)

Nej godnatt kära vänner.

You and me could have a bad romance

Oh-oh-oh-oh-oooh!
Oh-oh-oh-oooh-oh-oh-oh!
Caught in a bad romance
Oh-oh-oh-oh-oooh!
Oh-oh-oh-oooh-oh-oh-oh!
Caught in a bad romance
Rah rah ah-ah-ah!
Ro mah ro-mah-mah
Gaga Ooh-la-la!
Want your bad romance

Rah rah ah-ah-ah!
Ro mah ro-mah-mah
Gaga Ooh-la-la!
Want your bad romance

I want your ugly
I want your disease
I want your everything
As long as it’s free
I want your love
Love-love-love
I want your love

I want your drama
The touch of your hand
I want you leathe-studded kiss in the sand
I want your love
Love-love-love
I want your love
Love-love-love
I want your love

You know that I want you
And you know that I need you
I want it bad
Your bad romance

I want your loving
And I want your revenge
You and me could write a bad romance
(Oh-oh-oh-oh-oooh!)
I want your loving
All your love is revenge
You and me could write a bad romance

Oh-oh-oh-oh-oooh!
Oh-oh-oh-oooh-oh-oh-oh!
Caught in a bad romance

Oh-oh-oh-oh-oooh!
Oh-oh-oh-oooh-oh-oh-oh!
Caught in a bad romance

Rah rah ah-ah-ah!
Ro mah ro-mah-mah
Gaga Ooh-la-la!
Want your bad romance

I want your horror
I want your design
‘Cause you’re a criminal
As long as your mine
I want your love
Love-love-love
I want your love, uhh

I want your psycho
Your vertigo stick
Want you in my room
When your baby is sick
I want your love
Love-love-love
I want your love
Love-love-love
I want your love

You know that I want you
And you know that I need you
(‘Cause I’m a freak bitch, baby!)
I want it bad
Your bad romance

I want your loving
And I want your revenge
You and me could write a bad romance
(Oh-oh-oh-oh-oooh!)
I want your loving
All your love is revenge
You and me could write a bad romance

Oh-oh-oh-oh-oooh!
Oh-oh-oh-oooh-oh-oh-oh!
Caught in a bad romance

Oh-oh-oh-oh-oooh!
Oh-oh-oh-oooh-oh-oh-oh!
Caught in a bad romance

Rah rah ah-ah-ah!
Ro mah ro-mah-mah
Gaga Ooh-la-la!
Want your bad romance

Work-work fashion baby
Work it
move that bitch crazy
Work-work fashion baby
Work it
move that bitch crazy
Work-work fashion baby
Work it
move that bitch crazy
Work-work fashion baby
Work it
I’m a freak bitch baby

I want your love
And I want your revenge
I want your love
I don’t wanna be friends

J'veux ton amour
Et je veux ton revenge
J'veux ton amour
I don't wanna be friends

Oh-oh-oh-oh-oooh!
(I don't wanna be friends)
Oh-oh-oooh-oh-oh!
Caught in a bad romance

(I don't wanna be friends)
Oh-oh-oh-oh-oooh!
Oh-oh-oooh-oh-oh!
(Want your bad romance)
Caught in a bad romance
(Want your bad romance)

I want your loving
I want your revenge
You and me could write a bad romance
(Oh-oh-oh-oh-oooh!)
I want your loving
All your love is revenge
You and me could write a bad romance

Oh-oh-oh-oh-oooh!
(Want your bad romance)
Oh-oh-oooh-oh-oh!
Caught in a bad romance
(Want your bad romance)
Oh-oh-oh-oh-oooh!
(Want your bad romance)
Oh-oh-oooh-oh-oh!
Caught in a bad romance

Rah rah ah-ah-ah!
Ro mah ro-mah-mah
Gaga Ooh-la-la!


Jag har fastnat lite för Lady Gaga. Igen. Haha. Hon är fräck tycker jag, härligt med lite galenskaper i denna gråa värld. En hel del har hänt sen sist jag skrev men att skriva allt det skulle ta en evighet.

Några saker iaf:

- Klassträff hemma hos Emma. Härliga människor som kom, de bästa! Saknar er redan..
- Jag, Leander och Karro ska försöka få ihop en grillfest på Plönninge i sommar. GREAT. :D
- Jag ska söka en utbildning... hoppas jag kommer in!
- Denna sommaren ska bli toppen har jag bestämt mig för!
- jag ska bli en bättre människa!
. I nöden prövas vännen, tack så hemskt mycket Johan, Leander och Lis. Ni är fina ni. <3

Haha, nu börjar jag få mycket att leva upp till här.. bäst att inte lova för mycket. är lite tungt nu också med några grejer men det kommer nog lugna ner sig snart..

Ska hälsa på Mormor och Morfar i påsk, ser verkligen fram emot det! Hoppas jag får med mig lillbrollan också. :)

Hujeda mig, snart läggdags!

RSS 2.0