Roligt!

Oj vad kul jag ska ha nu i veckan! Imorgon blir det Göteborg Horse Show med älsklingsgullet Lis, och på lördag ska jag ut på en liten överraskningsresa!

I söndags sågs jag och Lis, vi skulle bada på badhuset men trasig bubbelpool och fruktansvärt tyken personal fick oss att tappa lusten. STORT minus till dig äckliga brud som borde få sparken.

Det är tråkigt att i princip INGEN i klassen verkar bry sig längre, jag är mycket besviken särskilt på vissa.

Lång dag

Jag har jobbat hela långa dagen. Nu sitter jag hemma och slösurfar, ska titta på melodifestivalen ikväll tror jag.

Jag har börjat pensionsspara förresten, det är mycket duktigt.

Imorgon blir det badhuset, mycket trevligt!

Rotsakslåda

Idag har jag jobbat och varit duktig :) Sen när jag slutade vid sex så gick jag till Willys för att handla (skulle såklart handla på mitt jobb egentligen men jag hann inte) och köpte på mig massa grönsaker. Väl hemma ställde jag mig och började riva potatis, palsternacka, morötter och ost. Johan skivade lök och jag kokade grönsaksbuljong. Allt detta i en ugnsform blev en smaskig liten rotsakslåda, och min härliga karl gjorda hemmagjorda nötfärsbiffar till.

Inte precis oväntat så föll inte maten lillemannen i smaken. Men, vilken unge gillar grönsaker egentligen? Haha tyvärr inte alltför många. Jag var en ivrig grönsakshatare i många år, det är först nu jag har insett storheten med frukt och grönt. Den tiden kommer så småningom. :)

Imorgon blir det ett långkörarpass, 6-15. Jag lär nog vara trött så dte är dags att törna in strax.

Jag är fortfarande duktig på gymmet, jag tycker redan att jag efter 2-3 styrkeövningstillfällen blivit starkare och fått bättre motorik! Jag väntar bara på att Emma ska komma och joina min, Johan och Patriks klubb. Jag har blivit riktigt seriös ;)

Ja just det, berättade ju inte om min första blodgivning! Jag har blodgrupp 0 Rh negativ, vilket innebär att mitt blod kan ges till vem som helst oavsett vilken blodgrupp de har. Det är jag fruktansvärt stolt över, haha. Min blodgivning gick superfint, jag var inte rädd och sticket var inte särskilt otäckt. Jag var stolt när jag gick därifrån. Jag måde inte dåligt efter heller, jag har inte ens känt mig trött. Det är verkligen positivt och något jag blev tacksam för, vissa klarar inte ens av att ge blod eftersom de blir så trötta och svimfärdiga efteråt.

Nu ska jag upp och kramas med min man.

PUSS

RSS 2.0