Kärlek

Som du sa, ikväll förstod jag grejen med Lasse. Jag älskar dig.
Den vackraste stunden i livet var den när du kom och allt var förbjudet och allt som vi gjorde den stunden vill jag göra om för det ekar i huvet' och det blod som jag trodde var stilla det fick du att rinna, den uppgivna röst som jag nyttjat så illa fick du att försvinna O jag somnade den natten i tron på att allt var en del i en kärlekshistoria men det visa' sig dagen därpå att jag hade gjort fel när jag gav dig en gloria Och den stund som jag kände som nära var blott alvedon och dom himmelska ben som jag ville förtära dom gick där ifrån Kom änglar, kom älvor det börjar bli kallt graderna sjunker så fort överallt och det hjärta som skulle bli ditt på nåt vis det fryser nu sakta till is Och du somna' den natten så vaken och drömde om allt som vi kunnat göra O om någon som vill ge dig värme när allting känns kallt, o om nån att beröra Och jag kunde ha gjort vad som helst för att höra den tanken men själv låg jag tyst i min säng och så frälst av den farliga branten - jag liksom föll över kanten Så kom änglar, kom älvor det börjar bli kallt graderna sjunker så fort överallt och det hjärta som skulle bli ditt på nåt vis det fryser nu sakta till is Och den jävligaste stunden i livet var den när du gick och allt var förlorat O där satt jag med mina grön-bruna ögon och såg med blåögd blick allt jag hade förstorat För så kom änglar och ta mig till henne och ge mig en chans för jag tror att snart brinner ett hjärta för henne någon annan stans Kom änglar, kom älvor det börjar bli kallt graderna sjunker så fort överallt och det hjärta som skulle bli ditt på nåt vis det fryser nu sakta till is Kom änglar, kom älvor det börjar bli kallt graderna sjunker så fort överallt och det hjärta som skulle bli ditt på nåt vis det fryser nu sakta till is Kom änglar, kom älvor det börjar bli kallt här sitter jag och baddar såren med salt det går åt helvete med allt Men den vackraste stunden i livet var den när du kom...
Pepp!

För att använda ett Petrus-uttryck: Jag är pepp! Körningen imorse gick bra och jag har städat här hemma. Jag har växlat tillbaka 70 pund till svenska kronor igen och har lagt pengar på mina kottar. Ett klätterträd, lite leksaker, gräsvitamin och en karda följde med mig hem. Ska det va så ska det va. ;) Kottarna har fått lite ögonproblem, det rinner ur ögonen. Så jag baddar med koksaltlösning några gånger om dagen (vilket INTE gör mig poppis!). Lisa är lite skygg igen och Palle surar så smått. Eller ja, hon var skygg några timmar efter baddandet men nu har det släppt. Får väl se vad som händer när jag ska badda ikväll...

Jag sitter och slevar i mig lite mat nu och ska till körskolan sen. Pluggpluggplugg! Jag vill ha körkort jag med..

Sedan ska jag bjuda Johan på bakelse, hoppas att han gillar den. Hallonpannacotta ;) Har redan ätit min, kunde inte hålla mig! haha.

Efter det blir det New Moon och flumm med Petra. Ska bli väldigt roligt!

See you..

en liten bild från halloweenkalaset


Helgen i lite längre korthet

Ja jag var på en spontanresa ner till Lund i helgen. Mycket trevligt. Fick galoppera vid havet för första gången! ;)

Vi trackade en viss person som hade mer behåring än vi är vana vid (jag antar att det är du som kommenterat nedan och jag vill bara förtydliga att det är med värme som vi hånar dig.) :D gjorde detta saken verkligen bättre? Haha vet ej.. Men jag försökte iaf. ;)

Åkte hem söndag och sedan dess har jag mest varit på körskolan och med Johan. Mycket trevligt och mysigt!

Imorgon blir det New Moon med Petra-snyggingen. :) samt landsvägskörning, fast inte samtidigt såklart.

Helgen i korthet

- Lund
- flumm
- Ridning
- mer flumm
- uteliggarskägg
- GOD mat!

:D :D :D :D :D :D

Please make this day easy

Åhh kan knappt andas. Känns väldigt jobbigt. Och jag som hatar att vara borta från jobbet har sagt att jag ska dit idag, så det är bara att gå. Haha. Jaja, kanske blir en guldstjärna för att jag är så ihärdig sen ;)

Kurrisarna ligger bredvid och myser, är farligt sugen på att behålla dom. Men ettan är ju ingen hit att de ska bo här för resten av livet! Uschiamig.

Tack för maten igår Johan :D

Nej nu får jag väl gå och duscha eller nåt. Haha.

Förnedrings-tv

Såg äntligen Gekås igår. Bara förnedrings-tv, big time! Stackars Morgan utmålas till rikspucko, Comicland-snubben, vad tusan har han ens med Gekås att göra?! Tjocka gubbar snackar skit om sina fruntimmer, blivande man suckar och stönar över sitt kommande bröllop, han ser ut att vilja spy när han drar sitt kort.. nej detta var ingen höjdare. Hur tänkte Gekås egentligen här? Att kanal5 gillar att förnedra folk är ju inte någon nyhet, men hur tror Gekås att detta ska locka fler besökare? Jag gillar Gekås men detta gör mig sjuk. Jag hoppas innerligt bara att detta blir något av en Bonde-söker-fru-effekt för Morgan, alltså att kvinnor skickar brev till honom. Det hade han mått bra av!

Och Peter, Peter.. du gjorde bara bort dig, 4 sålda paket på lika många timmar?! Jag tycker detta var fruktansvärt pinsamt att se.

Usch.

Förresten, en sak till..

http://svininfluensan.com/content/f%C3%B6ll-i-koma-av-vaccinet

Förra inlägget var nr 100. ;)

Egoina is right

Nu har jag bestämt mig. Läs detta och se om ni verkligen vill stoppa giftet (vaccinet) i kroppen:

http://vitamera.se/artikel-fragor-och-svar-om-svininfluensan-p69.html

http://svininfluensan.com/

En söt låt:

Du springer aldrig ifatt,
När jag väl är där
Jag vill inte tänka framåt
Men är livrädd att fastna här
Nu kan det vara för sent
Att säga som det är

Vi testar nya vägar
Som aldrig tycks ta slut
Vi har försökt att fånga den andra
Men aldrig nått ut
Jag vill ha en sista chans
Så jag säger det rakt ut

Jag vill ha dig nu
Som jag hade dig förut
Jag vill ha dig nu
Som jag hade dig förut

Jag vet att det är svårt över telefon
Men när jag har dig nära
Vill du därifrån
Jag vet att du har tänkt
Men berätta hur du mår

Jag försöker träffa andra
Men det är inte så lätt
Jag har försökt att tänka bort dig
På alla sätt
Det är dags att lägga på
Men att stanna känns så rätt

Och jag vill ha dig nu
Som jag hade dig förut
Jag vill ha dig nu
Som jag hade dig förut
Jag vill ha dig nu
Som jag hade dig förut
Jag vill ha dig nu
Som jag hade dig förut


Ack ja, kärleken.. vart finns den? Finns den överhuvudtaget? Kanske inte för alla?

Konstig dag

Jag håller på att bli sjuk och denna dag är konstig.

Blir smygpremiär på New Moon med Petrus, trevligt!

Ute igår med Leander och L, kul. Seg dag idag.

Min nya frisyr:


RSS 2.0