Nu så

Nu så, nu börjar det bli dags igen... Helena lyssnar nämligen på julsånger NU!

Idag blev det lunch med Helena, alltid lika kul! Gick och trånade på lite parfymer efter det samt letade efter julklappsadresser (eftersom vi var på gekås häromdagen och de hade SLUT på såna!). Jag har nämligen både köpt och hunnit slå in några julklappar. Det ni! ;)


Smartare än 91 % av befolkningen..

Kolla in!

http://www.iqtestet.se/?sida=resultat&id=42344

Haha där ser man... Fast detta test var verkligen inte svårt, andra mer "riktiga" test är så svåra så jag fattar ingenting, därför tror jag nog att detta är väldigt simpelt eftersom jag fick bra resultat.

Vad tror ni?

Mitt ambitiösa jag...

Igår knallade jag Falkenberg runt och raggade jobb. Ingen större framgång måste jag erkänna. Kan ha chans till timmar i en telefonaffär, så då får jag väl ha 2 jobb i värsta (BÄSTA!) fall. Dock så tror jag inte att jag har någon större chans då jag inte har någon säljerfarenhet sen tidigare. Alla som söker personal vill att man ska HA erfarenhet sen innan, men hur tusan ska man FÅ erfarenhet om ingen vill anställa en?! Moment 22. Fy bubblan. Just det ja, fick ett nr till en kvinna som äger tre klädaffärer.. den jag fick numret av verkade gilla mig, mycket. Härligt att få uppskattning!

Jag och Emma ska hurta loss snart, jajemän! Tänk vilken härligt slank mage jag kommer få.. mumma! Jag kommer garanterat gå och nypa mig själv i mina fasta skinkor hela dagarna.. eller inte. Ni andra är givetvis välkomna att knipa i mina härliga skinkor så mycket ni bara vill. Men det är valfritt.

Jag har dessutom hört av mig till en bilskola och ska ringa dit imorgon för att boka in en handledarkurs (!) den 29e november. Härligt! :D

Gjorde framsteg hos h-skrynklaren också, jag känner mig lite bättre. Jag är ju inte dålig bara för att jag inte är bäst! Måste bara inse det själv..

Ams nu i veckan? Ja.. det vore något.

Min mysgubbe kommer hem strax, från en jobbfest. Då ska vi kramas!

Ps Jag saknar mina flickor.


Länge sen

Det var ett tag sedan jag uppdaterade, jag har helt enkelt inte haft så mycket att skriva om.

Mitt liv är mestadels jobb, sova och vara med älskling. Dock så drar jobbet bort fler och fler timmar för mig, så jag ska ge mig ut på jakt nu. Heltid tack!

Lis var här i lördags och det var mycket trevligt. Vi såg en halvdan film och mös!

Jag har det tufft nu med älsklingsmannen, vi bråkar så mycket, och det är jobbigt eftersom jag älskar honom så. Dock så ska vi försöka försöka försöka!

I förrgår tog jag tåget ner till Flyinge och hälsade på min lilla fru. Vi gjorde inte mycket annat än att äta godis och kolla på tv, men det är ju oss i ett nötskal haha. Träffade andra plönningemuppar där också, kuligt!

Imorgon ska jag till hjärnsskrynklaren och idag ska jag städa.

Idag var jag och älskling på myspromenad förresten.. ute i ett naturreservat vid havet. Mycket fint och gulliga ardennerhästar som gick på bete där, en ljus fuxmärr följde efter älskling hur länge som helst och buffade honom i ryggen, haha. Den var så söt! Jag ska ta och ringa ägaren till hästarna dock, de borde ses efter bättre. Märren hade ögoninfektion och det rann ur dom.

Idag har jag dessutom lyckats göra pannkakor och eldat i kakelugnen helt på egen hand. Det ni! :D

Min man kommer hem tio ikväll, då ska det vara nystädat i sovrummet. Härligt!

Ensam

Jag känner mig så ensam. Jag har en fin pojkvän och kompisar. Dock bor inte mina kompisar här. De är spridda över hela Sverige liksom min familj, och jag känner mig så rotlös. Jag har inga anknytningar till F-berg utom Johan, inga kompisar här. Dessutom har jag inget körkort och träffar bara folk på jobbet, eller Johans kompisar. Men de är ju inte mina kompisar. Jag saknar Plönninge så mycket, kände man sig ensam så var det bara att gå in till grannen eller gå till ett annat elevhem så var det genast full fart och trevliga människor jag trivdes med. Här finns ingen. Jag känner mig som en fånge i mitt hus, även om jag är så tacksam över att få bo här med min älskling. Jag skulle vilja ha en kompis eller sådär en 100 stycken som på skolan, att jag bara kunde kila över lite snabbt när man ville ses.

Nu är det såhär att det finns kompisar här i Halland, flera stycken underbara flickor. Men vi bor ju en bit ifrån varandra och jag skäms över att inte ha körkort, för jag kan ju inte åka till ER. Det är ju ni som får komma till mig och det känns jobbigt, det känns som om att jag utnyttjar er.

F-berg har inget för mig egentligen, jag är ju här bara för min Johan. Men å andra sidan, vart skulle jag annars ta vägen? Jag har inget ställe som känns hemma för mig, och det känns skitjobbigt.

Jag saknar min familj mycket, särskilt mina systrar, min bror, min pappa och mina morföräldrar. Men eftersom ni flickor blivit lite av ett substitut för en familj så saknar jag er tonvis också.

Jag känner mig så otrygg.

Ingen snuskfest

Ingen snuskfest i lördags, jag blev hemma istället. Mådde dåligt och myste med älskling istället.

I måndags var jag på gekås med Lis. Det var kul och jag brände en del pengar om man säger så..

Lis åt middag med mig och älskling på kvällen, sedan slingade hon älsklings hår. Det blev fint! Fast fy bubblan vad rolig han såg ut i slinghättan haha. Men nu är han supersnygg och jag är glad. (Han var snygg också innan såklart men håret blev så fint!)

Sedan dess har jag jobbat en del och haft det ganska bra. Ikväll ska jag och min karl storhandla.

Jag älskar honom mest av allt.

Haha en kul grej förresten.. på jobbet igår stod två utländska gubbar (40-50år) och diskuterade. Den ena pratade sitt språk och den andra svarade på bruten svenska. Dialogen:

gubbe 1: (argt) bla bla bla bla bla!

Gubbe2: nej nej, hon är kvinna och vet inte sånt!

Gubbe 1: bla bla bla! (stormar ut ur affären)

Jag: (sitter i kassan när mannen ska betala sitt bröd) Hej!

Gubbe2: hej..

Jag: Vad var det ni undrade? jag kanske vet ändå?

Gubbe2: hmm, ja.. ehh.. han undrade om sånt där.. sånt där för män.

Jag: ?

Gubbe 2: (blygt) ja kondomer..

Jag: ( med skrattet i halsen) ja, dom har vi där. (pekar)

Gubben (panikslaget) : alltså det är inte jag som ska ha såna, utan han den andra!

Hahahahaha tänk att två såpass gamla män är blyga för att handla gummi! Självklart blev det inget gummi inhandlat eftersom han den arge redan hade stuckit, men oj så roligt jag hade!

Sadness in my heart Np05D!

Jag längtar så efter er alla! Och nästa helg är det Eggby som gäller.. :D Jag saknar er så mycket mina fina flickor :( http://nerman.zoomin.se/P1420106 detta är en liten film från nyår som gör mig både glad och ledsen. Glad för att jag minns hur fint vi hade det och ledsen för att jag saknar er så mycket. Vi hade många fina stunder.

Nu ska här inte göras mycket annat än att jobba röven av sig i helgen. Men OB:et är ju bra. :D På lördag är jag bjuden till en liten snuskfest, vi får se vad som händer ^^ men jag är mer sugen på em myskväll med min älskling. Vi får se hur det blir, han sa att han skulle jaga och jag försöker övertyga honom om att vi ska gå på bio tillsammans.

För alltid i mitt hjärta, 05D!
RSS 2.0