Overall-showen

Många i min närhet har sett min hiskeliga blå overall, right? Skön som tusan och praktisk, synd att den inte är snygg också. Skämt åsido, det är nog svårt att göra overaller "snygga".

Igår jobbade jag, kl 6-13. På morgonen var det kallt. Helena slänger på sig sin mysiga overall, sin älskade overall! Det är kolsvart ute och nästan ingen ser den smurfblå otympliga gestalten som tjugo i sex cyklar till sitt jobb. Allt är väl och Helena kommer nöjt in på sitt jobb. Adam, hennes kollega ser lite fundersam ut när hon kommer in genom dörren, men han säger ingenting.

Senare på dagen vaknar Helenas hjärna till med ett ryck. Hon måste cykla hem också- mitt på blanka ljusa dagen- när det är massa folk ute och alla kan se henne- i sin overall. Helena får en lätt panikångest och inser att hon inte har något val.Hon MÅSTE cykla hem i sin blå otympliga overall, hujeda mig!

Dagen slutar med att de andra tre som är på jobbet när Helena ska gå vrider sig av skratt när Helena passerar. Hon ser inget annat val än att spexa lite i sin overall och belönas med fler gapskratt. Overall-showen är född.

(Som en sista notering kan jag bekräfta att ALLA och då menar jag ALLA, inklusive bilister, fotgängare och skolbarn stirrade storögt på Helena när hon cyklade hemåt. Hujeda mig..!)

Kändisspotting i Göteborg

Haha jag glömde berätta en sak. På tågstationen i Göteborg (där jag fick sitta 1 ½ timme efter att tåget från Stockholm blev försenat 40 min så att jag missade mitt anslutningståg hem) så fick jag syn på något oväntat. Nämligen Claes Malmberg! Haha. Jag blev lite ställd och funderade på om jag skulle gå fram, jag menar han är ju faktiskt ganska känd eller hur?

Sedan började jag fundera på vad jag skulel säga isånafall. Min första tanke var något fånigt i stil med: -" Jag har sett dig på tv och du är väldigt rolig!"

Ehh nej. Så desperat var jag inte (även om han är känd). Jag blev lite full i skratt av tanken på att smyga fram, och väsa "Grrrrrrisbjörn!" i hans öra. Hur hade han reagerat? Haha jag kollapsar nästan vid tanken. Anledningen till att jag kom att tänka på ordet Grisbjörn är att Lotta på Bråkmakargatan kallar sin gosedjursgris för Grisbjörn. och gissa vem som spelar Lottas pappa? Just det, Claes Malmberg!

Som tur var så tog jag mig i kragen och gick därifrån utan att säga något till honom. Lika bra det.

Södertälje!

Nu ska jag berätta om resan upp till mitt gamla hemland.

Jag tog tåget efter åtta i Falkenberg, för att sedan byta i Gbg till X2000. Jag hade en behaglig resa och kom fram till mina morföräldrar med glatt humör. Mormor blev rörd när jag kom upp och vi skålade i skumpa med henne, Morfar och två av deras kompisar. Jag blev bjuden på restaurang, två glas vitt och en biff gjorde mig ännu lyckligare!

Sedan hade jag en behaglig kväll, shoppade lite på H&M i Södertälje och köpte en present till min pojkvän.

Dagen efter det tog jag pendeln till mina hästar. Mia hämtade mig på Märsta station. Mulle hade precis fått en hovböld och kunde inte ridas, men jag fick rida på en häst som hette Nirvana medan Mia tog Louis. Vi red ut en sväng och sedan kom Mulles ägare. Vi hade det trevligt och jag matade pojkarna med massa äpplen och morötter, samt kanelbullar. Louis älskar nämligen kanelbullar! Mulle var inte lika förtjust..

Sedan åt vi en supergod middag och bara satt och pratade hela kvällen. Dagen efter red jag Louis och Victoria, Mulles ägare, red Nirvana.

Det var så härligt att rida Lolan igen, han kändes precis som vanligt och var pigg! 22 år? Det varken syns eller märks!

Jag var så lycklig när jag åkte därifrån, den här gången fick jag säga adjö.

Sedan tog jag det lugnt hos Mormor och Morfar, vi åt ugnsbakad potatis och fin biff när jag kom hem. På söndagen tog jag tåget hem, och allt var över.

Jag är så glad att jag åkte!

The black gold



Jag har träffat mina pojkar och jag är så lycklig! Här är en bild på Mulle, mitt svarta guld. Jag ska skriva mer om vad jag gjorde senare, jag orkar bara inte idag!

Louis och Mulle <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

Historien om L

Nu har jag fått den serverad på silverfat, historien om L. Den versionen jag hade innan stämde inte alls så här kommer the real one..

Det var en gång en liten men storhoppande 5-årig irländare som vann en stor hopptävling på Irland. En rik svensk man köpte irländaren åt sin dotter, som redan hade stallet fullt med bra hästar. Hon tävlade hästen i 5 år tills olyckan skedde.. fadern dog, och bara någon vecka senare dog även tjejens mor. Fadern dog av en olycka och modern dog av en hjärtinfarkt som uppkom då kvinnan rusade ner i stallet för att brandlarmet hade gått där. Brandlarmet var falskt men tragedin hände ändå.

Dottern upptäckte att det inte fanns så mycket pengar i faderns företag som hon trott och beslutade sig för att försöka få ut försäkringspengarna på någon av hästarna i stallet. Ingen häst var dock sjuk, så hon valde ut irländaren för att han var bland de äldre hästarna med sina 10 år. Hon tänkte då slå av ett ben på honom. Hon fick en annan idé och försökte få honom utdömd för luftvägsproblem, men trots att han var på sjukhuset 2 ggr och sprang på rullband med nålar i lungorna så konstaterades det att han inte hade något fel och därför inte kunde dömas ut. Han konstaterades dock ha en liten hudflik i halsen, men att den inte påverkade honom nämnvärt.

Han slängdes ut i en hage med några fölmärrar, och ingen brydde sig om honom. Efter att ha varit påpassad med lindor och täcken och med bara en timmes utevistelse var dag i en pytteliten rasthage blev han nu utsparkad och nästan glömd i en hage.

Historien slutar med att hästen blev utdömd på en bakgård och fick en triangel på sin bakdel trots att han var fullt frisk. En kvinna som hade fattat tycke för honom köpte honom från dottern och 5 år senare hamnade han hos mig, 15 år gammal, fräsch och pigg. Han och jag fick 5 underbara år tillsammans innan han återvände till sin räddare för att avnjuta sitt pensionärsliv. Jag älskar honom så och han fick ett lyckligt slut trots att det kunde ha slutat så illa redan för 12 år sedan. Nu är han fortfarande pigg och glad, han känns likadan att rida som för 5 år sedan. Han är underbar och förtjänar allt det goda här i livet.

Länge leve L!

Resfeber!

Nu börjar jag minsann få lite resfeber. Imorgon bär det av timm morföräldrar och hästar! Idag har jag en del att fixa, packa väskor och så ska jag till banken för att aktivera mitt nya visa-kort. Härligt!

Jag är superglad över att klassbloggen fungerar som den ska och att det är flera stycken som redan skrivit. Jag tycker om er så mycket Np05D! <3

Ikväll ska jag och älskling njuta av kinamat och kladdkaka tillsammans.

Mitt kreativa jag..

Jag bara bubblar av kreativa tankar nuförtiden haha. Men idag tänkte jag städa och vill inte riktigt sätta igång, därför bloggar jag lite istället. Smart va?

Jo, som jag skrev på klassbloggen (www.nollfemd.blogg.se) så vill jag ha hit alla mina flickor och vår pojke på nyår! Ni får alla ge er synpunkt på saken..

Idag har inte så mycket hänt hittills, jag har följt med älskling till hans jaktmarker och kollat läget, dessutom fick jag Mcdonalds på vägen dit.. yummie! Sedan tog jag en fika i stan med Helena, och vi köpte ett kosttillskott som ska ge finare hy, starkare naglar och som ska stärka håret. Vi får se om det fungerar, jag får helt enkelt rapportera sen om jag märker någon skillnad. Sedan gick jag hem och nu sitter jag här.

Jag har funderat på att vara busig och tatuera mig i Södertälje och ni kan bara inte gissa vilket motiv jag är sugen på! :D (Fast ni får gärna försöka!)

Miss you guys in 05D.

Kramar

Klassblogg skapad

Vår officiella klassblogg heter alltså NollFemD.blogg.se och jag kommer att kontakta alla i klassen med inloggningsuppgifterna så att hela klassen kan blogga tillsammans! (Ps jag ville egentligen att bloggen skulle heta Np05D, men inga siffror tilläts i namnet, så jag skrev det med bokstäver istället. Enjoy!

Toppenidé!

Jag har fått en toppenidé! Varför inte starta en klassblogg, där hela Np05D får skriva. Vi väljer ut en mailadress och ett gemensamt lösenord och sen kan vem som helst i klassen gå in och skriva när man känner för det. Skriva lite om vad man gör, vad man tycker om saker och så. Det vore underbart att kunna få lite koll på vad vi alla gör! Dessutom håller vi "kontakten" och kan uppdatera bloggen med nyheter (tex klassträffar) som alla kan ta del av. Lägga in lite bilder också såklart så man kan se varandras nya frisyrer eller nya hästar kanske? Eller rentav nya bilder på de gamla frisyrerna och hästarna? XD Bilder från klassträgffen i Eggby kommer iaf läggas upp, right?

Who´s with me?

Lat söndag

Idag har varit en lat dag, jag klev nämligen precis upp ur sängen. Jag har varit uppe kortisar innan, men då för att duscha och liknande haha. Så först nu är jag påklädd!

Igår var jag och älskling hos Leander, Kristian och Lester. Mycket trevligt, jag ville dessutom kidnappa Lester! Så söt kissekatt så det finns inte. Maten var god och vi tittade på Asterix och Obelix- på franska! Inte för att jag förstod så mycket, men det var kul ändå.

Innan dess på dagen hade jag jobbat maraton-passet 6-17.30 på jobbet, så jag var lite trött igår.

I fredags var jag och klippte mig här i stan, annars kommer mormor få spelet på mig när jag kommer upp till henne. Inte många dagar kvar nu!

Älskling myste med mig lite mitt på dagen idag, annars har han mest varit borta. Skjutbana och Hylte imorse och nu är han borta igen, grisjakten lockade. Jag är gräsänka och har sjukt tråkigt. Varför har jag inte körkort och bil?!

Summan av kardemumman är att jag har latat mig grymt mycket idag men att jag förtjänar det! Har känt mig småkrasslig hela veckan, jag hoppas innerligt på att inte bli sjuk lagom till Tälje-trippen. Håll tummarna!

Bekämpa barncancer!

http://www.barncancerfonden.se/insamlingscentralen

Jag har skänkt 100:-, gör det du också. Man kan skänka en tia från mobilen också, eller ett annat valfritt belopp, men minsta beloppet är 10:-.

Den privata insamlingen "Den jävla idioten" har skapats för att hedra Madeleine, en 20årig tjej som dog nu i söndags efter att ha kämpat mot sin cancer. Hon drev en uppmärksammad blogg och för att hjälpa andra i hennes situation så behöver Barncancerfonden mer pengar. Om vi alla hjälps åt, många bäckar små blir en stor å- stoppa cancern!

Madeleines blogg: http://jagefrisk.blogg.se/

Duktig!

Idag har jag varit väldigt duktig. Har varit hos problemlösaren, därefter köpte jag en vinterhalsduk på Lindex som är väldigt mysig! Svart-rosa-rutig och VARM!

Sedan knallade jag iväg till apoteket och köpte hem nässpray i förebyggande syfte, jag och älskling verkar vara på väg att bli snoriga nämligen. Passade på att köpa oparfymerat schampo, för jag tror att min hårbotten ogillar parfym.

Sedan gick jag in på banken och har nu öppnat ett nytt konto samt uppgraderat mitt kort till ett visa. Dessutom skaffade jag internetbank och hade faktiskt riktigt kul med banktanten. Jag gillade henne! Mitt besök där tog en stund så vi umgicks nog nästan en timme, haha.

Efter det gick jag in på Lindells, en frisersalong. Jag har fått ett presentkort där jag får valfri behandling 20% billigare (eftersom jag är nyinflyttad, fick massa olika presentkort!) så imorgon ska jag klippa mig!

Därefter blev det en tur förbi videouthyrningsstället, blev en komedi med Jim Carrey och lite godis. Ikväll ska jag mysa med min karl när han kommer hem från jobbet, jag längtar!

Nu är det bara 1 vecka kvar till Södertälje!

Träna på riktigt?

Får jag månne mer inspiration och blir mer ihärdig om jag börjar gå på gym där de har instruktörer? Har fått ett presentkort från ett ställe här i Falkenberg med erbjudande om att prova på 14 dagars gratisträning! De har yoga-inspirerade pass, styrkepass i olika varianter, spinning och aerobics. Jag ska nog ta mej tusan prova på, det skulle inte skada med mer motion och med något nytt intresse. Jag tycker att 30-minuters spinningen och Bodybalance-passet låter bra! I alla fall till att börja med, att lyfta lite vikter skulle inte skada heller. www.motionshuset.com

Glädjande nyheter, jag får vara kvar på jobbet och har fått en provanställning som gäller t.o.m den 15e december. Därefter kanske det blir en tillsvidareanställning. Yeey!

Hjälp barnen!



Genom att jag länkar denna adress bidrar Vattenfall med 20 kr till Uppdrag Barn, ett samarbete mellan Childhood och Vattenfall. Jag har länkat, gör det DU också! 20 kr kan göra en stor skillnad, ju fler vi är desto mer pengar går till barn som behöver det. Som bloggaren Blondinbella skrev, länkar 5000 bloggare så blir det 100 000 kr till barnen!

Så come on, länka! www.uppdragbarn.se



Kär!

Fick skjuts av älskling till Helena, min jobbkompis nu i eftermiddags. Vi åt jättegoda  bullar som hon hade bakat och hade det mysigt, tittade bland annat på Americas Funniest Homevideos och skrattade så vi nästan grät!

Jag skulle gå hem egentligen men Helenas kille körde mig istället snäll som han var. Och nu är jag KÄR! Jag fick nämligen åka hem i Corvetten, Corvisen som den kallas. Oj oj den vill jag ha! I love it!

Pratade med min fru nyss, hon är söt och jag saknar henne massor!

Annars har jag inte gjort något idag utom att skura ur ugnen lite.

Imorgon jobbar jag ett "mellanpass", det vill säga några timmar mitt på dagen bara.

Något att pigga upp sig med

http://www.youtube.com/watch?v=UgJly74APRE

Detta gjorde min dag!

Na Na Na Na Na Na Na
Na Na Na Na Na Na
Na Na Na Na Na Na Na
Na Na Na Na Na Na

I guess i just lost my husband
I don't know where he went
So i'm gonna drink my money
I'm not gonna pay his rent (Nope)
I got a brand new attitude
And i'm gonna wear it tonight
I wanna get in trouble
I wanna start a fight

Na Na Na Na Na Na Na
I wanna start a fight
Na Na Na Na Na Na Na
I wanna start a fight

So so what?
I'm still a rock star
I got my rock moves
And i don't need you
And guess what
I'm having more fun
And now that we're done
I'm gonna show you tonight
I'm alright, I'm just fine
And you're a tool
So so what?
I am a rockstar
I got my rock moves
And i don't want you tonight

Uh, check my flow, uh

The waiter just took my table
And gave to Jessica Simp- Shit!
I guess i'll go sit with drum boy
At least he'll know how to hit
What if this song's on the radio
Then somebody's gonna die
I'm gonna get in trouble
My ex will start a fight

Na Na Na Na Na Na Na
He's gonna start a fight
Na Na Na Na Na Na Na
We're all gonna get in a fight!

So so what?
I'm still a rock star
I got my rock moves
And i don't need you
And guess what
I'm having more fun
And now that we're done
I'm gonna show you tonight
I'm alright, I'm just fine
And you're a tool
So so what?
I am a rock star
I got my rock moves
And i don't want you tonight

You weren't there
You never were
You want it all
But thats not fair
I gave you life
I gave my all
You weren't there
You let me fall

So so what?
I'm still a rock star
I got my rock moves
And i don't need you
And guess what
I'm having more fun
And now that we're done (we're done)
I'm gonna show you tonight
I'm alright(I'm alright),I'm just fine (I'm just fine)
And you're a tool
So so what?
I am a rock star
I got my rock moves
And i don't want you tonight

No No, No No
I Don't want you tonight
You weren't fair
I'm gonna show you tonight
I'm alright, I'm just fine
And you're a tool
So so what?
I am a rock star
I got my rock moves
And i don't want you tonight
(wooooooooooohoooooooo!)
Ba da da da da da

Äntligen!

Nu är här den efterlängtade bilden! Jag ber om ursäkt för att jag fått mina fingrar att se korviga ut på bilden, jag är ingen vidare bra fotograf. Dock så glänser min ring så fint så jag är glad ändå!

Idag jobbade jag 6- 12.30, inte vidare roligt. Det var massa saker kvar att göra som skulle ha gjorts igår, så vi fick så att säga jobba ikapp. Inte kul, inte bra. Dessutom kom Distriktschefen på besök. Jag blir alltid lite förvirrad och nervös när D-chefen hälsar på, jag vill ju göra ett gott intryck men lyckas klanta mig istället. Nåja, shit happens.

Slog i mitt knä väldigt hårt idag på jobbet, så det har svullnat lite och gör ont. Dessutom blir det bara stelare och stelare. Aj!

Älskling är iväg och jagar gris, han är jätteglad och det gör mig glad! Han förtjänar allt gott i världen, han är ju mitt hjärta.

Messade med Helena igår, vi ska ses någon gång nu i veckan. Det ser jag fram emot.

Jag pratade dessutom med min fru, och jag saknar dig massor ska du veta. Stå på dig bara och så ska vi minsann se till att träffas och se Sex and the City. Precis som på den gamla goda tiden. Älskling kan kasta några sockar på dig också om det gör dig glad? Oj oj... XD

Imorgon är jag ledig, skönt!

Förlovningsringen!

Längtan!

Louis!

Jag längtar så jag håller på att spricka! Jag längtar efter min älskade Lola och min älskade Mulle. Två veckor kvar!

Idag har jag, älskling och lillplutten varit på kalas, älsklings pappa fyllde år i fredags. Tårta och en trevlig promenad med älsklings syster!

Igår natt drömde jag om att Britney Spears hånglade upp mig. (?) Det är nog något av det konstigaste jag drömt, jag är ju dessutom hetero så det finns ingen riktig rim och reson i det hela, men Britney var i alla fall väldigt snygg i min dröm. Alltid något, eller? Haha.

Jag vill träffa mina Plönningebruttor igen, var väldigt kul att se er på Emmas partaj.

Ikväll ska jag sova tidigt, jobbar kl 6 imorgon.

Dagens i-landsproblem...

... är att jag har en kletig godis som fastnat i tänderna. Fy!

Idag har jag jobbat tre timmar tidigt på morgonen samt varit hos doktorn. Varför? Jo, för att jag lyckats dra på mig en smärtsam urinvägsinfektion! Dock så har jag fått pencillin och allt känns lite bättre.

Pratade med min pappa idag, och min lillebror har börjat i sin nya skola! Enligt pappa så har brollan lärt sig mer på 4 timmar i den nya skolan än vad han gjort på flera år i den gamla. Heja! Jag är stolt över Sverige, att alla vi får gå i skola och faktiskt få en riktig chans här i livet. Jag längtar efter att sätta mig i skolbänken igen, ska bara komma på vad jag vill bli först...

Annars har det inte precis hänt något här, utan det mesta är lugnt. Har diskat en hel del ikväll, vi har en förmåga att tillverka gigantiska diskberg här i huset, haha.

Imorgon hoppas jag att det blir lika fint väder som idag och att jag är pigg och orkar hitta på något!

Ytterst trevlig dag!

Idag vaknade jag och min älskling tio i elva. Jag studsade ur sängen som en gummiboll och klädde mig fortare än blixten. Nu sitter jag här med min blänkande ring på vänstra ringfingret! Inskriptionen inuti lyder: <3 Älskling 5/6 2008.  Jag kan inte ens beskriva hur lycklig jag är!

Sedan latade jag mig lite hemma, gulliga Helena från jobbet skrev ett sms och frågade om jag ville ta en fika och visa upp ringen. Självklart ville jag det! Så därför sågs vi på The Lounge i Gallerian vid halv två. Vi åt god kladdkaka och diskuterade massa olika saker, vi är lika varandra på så sätt att vi aldrig slutar prata, haha. Sedan strosade vi lite i affärer, mycket trevligt! Jag myntade ett nytt smeknamn för Helenas pojkväns Corvette, nämligen Corvisen (Uttalas såklart Korvisen). Haha, han uppskattade det inte så mycket.. Konstigt.

Helena köpte dessutom en present till sin pojkvän och vi lyckades prata snusk när vi stod på Jack & Jones och kollade in killkläder. Den manliga expediten flinade ganska brett måste jag säga. Vi var nog de skojigaste kunderna på hela dagen!

Efter det kom Malin, en annan kompis till Helena. Vi drog till Flygstaden i Halmstad och handlade skor på skopunkten. Jag köpte ett par svarta stövlar, jag är nöjd med dom. Sedan åt vi lite på Max, jag fick lökringar av Helena eftersom hon var skyldig mig lite pengar för skorna hon köpte, och så såg jag stora gröna Plönningebussen som svängde ut från Willys! Jag blev alldeles till mig men mitt sällskap brydde sig knappt. Haha där ser man- en gång Plönninge-elev, ALLTID Plönninge-elev!

Älskling har hittat några stora fina kantareller i skogen idag, ska nog dra med honom imorgon och plocka lite svamp, jag är nämligen ledig imorgon! Svamp är något av det bästa jag vet!

Jag fick ett trevligt sms av Leander idag också, ska prata med min älskling om det mysiga förslaget hon kom med, nämligen en god matbit och film med henne och Kofot! Jag ser fram emot något sådant!

Nu lyssnar jag på Celine Dions "Power Of Love" på Youtube.com. Underbar låt.

Förlovningsringar!

Jag är alldeles till mig i trasorna! Guldaffären ringde till älskling idag och sa att ringarna kommit! Vi ska åka dit och hämta dom imorgon när affären öppnar vid tio. En dag har aldrig känts så lång..

Annars har jag inte åstadkommit mycket idag- utom att jobba. Jobbade 12.45- 20.30, ett ganska tråkigt pass. Dock så muntrades det upp av nyheten om ringarna, skojfriska kunder och såklart Adam. Min kollega Adam är nog en av de roligaste människorna på mitt jobb! Vi gnabbas hela dagarna, dessutom var han väldigt gullig och körde mig hem ikväll. Vi hade en intressant diskussion om vilken musik vi gillar, han kom fram till att jag inte har någon smak. Hmpf! Bara för att han gillar hårdrock.. medan jag kan lyssna på det mesta! Utom rap, den har jag lite svårt för.. och techno och sånt liknande.

Egentligen skulle jag och älskling åkt imorse för att plocka svamp, men vi var trötta och sov istället. Jag drömde då en läskig mardröm om att Gollum ur The lord of the rings skulle strypa mig och därför sov jag inte så bra. Kanske just därför jag har varit i ett zombie-stadie hela dagen?! Vi åkte även förbi en bilverkstad i Heberg i förmiddags innan jobbet. Älsklings bil krånglar lite. Jag vinkade dessutom åt Emmas hus när vi körde förbi, gulligt va?

Imorgon skulle jag ha jobbat egentligen men fick vara ledig eftersom jag har för många timmar denna veckan än vad jag egentligen ska ha. Inte mig emot, ska nog städa lite här hemma. Det behövs!
 Imorgon ska jag lägga in en bild på Ringen med stort R!

Kräftskiva och Södertälje!

Nu har det hänt mycket igen så jag måste ta det lilla lugna så jag orkar skriva allt!

Till att börja med; förra veckan jobbade jag mest, fick dock förnämt besök på tisdagen av Emma. Vi tog en fika och en promenad, min kladdkaka med glasyr gick inte av för hackor!

På torsdagen skämde jag bort mig själv med en läderjacka (i plast haha) som är jättesnygg och lite andra småprylar. Mysigt att gå på stan alldeles själv ibland!

På fredagen jobbade jag eftermiddag-kväll så döm om min förvåning när Johan först väckte mig vid tiotiden och var nyklippt (!) och sedan, när vi satt i soffan och kollade på tv vid 11-snåret, så hoppade Johan upp ur soffan och sa: "Klä på dig nu så åker vi och köper förlovningsringar." Bara sådär! Jag gapade som en fisk men beslöt mig kvickt för att klä på mig innan han ångrade sig. Så nu är ringarna alltså beställda och kommer någon gång nu i veckan. Jag får lägga in en bild när de kommit. Jag är så glad!

På lördagen hämtade vi Keno vid tåget i Falkenberg ( gullungen hade åkt tåg från Skåne och Flyinge för att vara på Emmas kräftskiva ) och hon samåkte med oss till festen. Festen var väldigt trevlig, Emma och Ada hade ordnat med partytält och allt! Nubbevisor, mycket trevligt folk och såklart lite alkohol gjorde festen till en riktig fullträff. En stor eloge till det duktiga värdparet!

På söndagen tog vi det lugnt, vi hade båda två lite ont i huvudet, men jag var faktiskt inte bakis eftersom jag knappt hade druckit något kvällen innan, men jag hade nog druckit för lite vatten ändå.

Om några veckor bär det av, upp till Södertälje för att först och främst hälsa på Mormor och Morfar och förhoppningsvis även hästarna! Lolan och Mulle som jag har saknat så mycket! Ska ringa ägarna ikväll och fråga om det går bra att jag kommer dit. Så roligt det skulle vara, jag känner mig som ett barn som väntar på julafton!

Idag har jag jobbat och sedan bara tagit det lugnt. Myste med älskling innan, men sedan fick han vackert åka till sitt jobb. Träffar honom efter 22 ikväll.

Det börjar kännas roligt igen, det här med att leva!

En ny era

Det är dags att lämna Plönninge bakom sig på riktigt även om jag inte riktigt vill, och det innebär även att lämna lunarstorms blogg där jag skrivit mina tidigare minnen. Nu är det nya tider och nya bloggar som stundar!

Välkommen till min nya sida, har tagit inspiration av mina goa vänner Keno och Leander!

Kort summering av mitt tidigare liv- ridtjej som valde Plönninge, fick vänner för livet och tog Halland till sitt hjärta. Träffade min Johan för två år sedan, som jag nu även är förlovad med och som dessutom blivit min sambo efter att jag tog studenten nu i våras!

Nu jobbar jag i affär och försöker lära mig att bli fullt vuxen, man lär sig ju med tiden, eller hur!

Intressen är såklart hästar men även oerhört mycket annat. Sport är jag dock ingen större fantast av, ridsporten är såklart undantaget som bekräftar regeln.

Första inlägget bör aldrig vara för långt och därför väljer jag att avsluta här- men jag ska uppdatera flitigt hädanefter!

RSS 2.0