Bortgjord

Jag har gjort bort mig så det skriker om det, och jag är så hemskt ledsen. Jag älskar min pojkvän mest av allt!

Nästa års löften:

  • Träna, tappa vikt
  • Nyttig kost
  • bli gladare och göra roliga saker. En semester vore trevligt.
  • Bli en bättre flickvän



GOTT NYTT ÅR!

Nu är det jul igen!

Jag sitter och lyssnar på "Nu är det jul igen" med JustD. Härligt flummig låt! Jag och Leo dansade lite till den igår, han verkade gilla melodin ^^ Dessutom rullar Mariah Carey och "All I want for christmas is you" på min spellista. Den är både söt och härligt medryckande.

Vi har fått ganska mycket ordning här hemma, känns bra. Vi har julhandlat och fixat en underbar gran, allt detta redan i lördags!

Idag ska jag jobba, har varit väldigt sjuk i några dagar. Men man har ju inte råd att vara hemma och skrota ;)

Älskling har klippt sig idag och blev väldigt stilig! Jag köpte nya strumpbyxor till klänningen jag ska ha på julafton. Nu börjar jag äntligen känna mig lite julig! Leo är så söt, han kan knappt bärga sig..!

Här på bilden är vår fina gran, fast inte färdigklädd. Nu när den är klar så har vi glitter, kulor, klockor, polkagrisar och chokladpengar som hänger i den haha. Både jag och Leo längtar tills det är dags att plundra granen på allt smarrigt.



Vår jul här kommer bli mysig! Vi ska ha riktig grötfrukost på julafton, sedan blir det till att förbereda mat o annat. kl ett kommer Johans pappa, Johans syster och systerdotter. Då blir det mat, sedan Kalle och sen såklart julklapparna! Efter det blir det fika och mys resten av kvällen. Jag längtar.


God jul Helena!

En tidig liten julklapp till mig var mitt körövningstillstånd. Så fort jag och min älskling har tillfrisknat och har barnvakt/är barnfria så ska här köras! :) Oj så jag längtar!

Julen är snart här och jag ska jobba imorgon och övermorgon. Hoppas att Johan städar huset för att här blir inte mycket gjort när alla är sjuka.

God Jul alla mina vänner, jag tycker om er!

Häftigt

Jag har blivit beroende av denna sidan. Tänk att du genom att klicka runt och titta på saker får poäng som du sedan kan lösa ut i presentkort i klädaffärer eller biobiljetter eller trisslotter. Det allra bästa är att det är GRATIS!

Jag tycker att ni också ska bli medlemmar. Ju fler vi värvar desto mer poäng får vi allihop. Och det gillar vi, eller hur flickor? :D

Här blir ni medlemmar:
http://www.gratismode.se/?c=22836




Jag och fru

Vi har haft det mysigt må ni tro! Igår kom hon med tåget och vi fick skjuts av David. (Min chef). Vi handlade grandiosa, godis och annat gott innan vi gick hem från Ica.

Sedan tittade vi på sagan om ringen, tv, youtube-klipp och annat flumm till halv tre. Jag är så glad att hon kom! Kändes precis som den gamla goda tiden.

Älskling har kört nattetid till och från Sundsvall i helgen, han kom hem imorse och kröp ner i sängen hos mig. Det var mysigt!

Sedan körde han mig till jobbet och fru till tåget.

Jag tycker om er båda två så himla mycket! Känner mig glad.

Snart får jag mitt lämp, hell yeah!

!

Jag gick frivilligt upp innan sex imorse för att hänga med och lämna plutten på dagis. Jag tyckte det var mysigt och älskling verkade glad. Sedan dess har jag gjort ett försök att dammsuga hemma fast vi har inga påsar så det gick inte så bra..

Strax kommer gullEmma och så ska vi dra till motionshuset för att äntligen göra slag i saken, nämligen att börja träna. Sedan blir det jobbet för mig. Jag var en charmknutte och bytte pass med Diddi, hennes karl fyllde år idag så jag förstår att hon ville byta..

Känner mig ganska så pigg idag, underligt känns det..

En god gärning såhär i juletider

Idag har jag varit så duktig så. Kravlade mig upp innan klockan var nio, gräddade ett ciabattabröd som stått på jäsning hela natten. Skorpan blev väldigt HÅRD men innehållet var gott! Jag är glad att jag inte är med i ett sådant där klämkäckt matprogram, allt hade gått åt skogen. Bättre att misslyckas hemma där ingen ser, haha.

Sedan tittade jag på Victorias Secret shower på youtube, där kan man tala om att jag fick gymångest och kände att jag måste sluta äta! Skämt åsido, ytterst vackra kvinnor på catwalken där, men på tok för smala! 5-10 kg till så hade det börjat likna något!

Därefter hoppade jag upp på min trogna cykel och cyklade till vårdcentralen. Jag ska bli blodgivare! Man ägnar tjugo minuter per gång tre gånger om året och det hjälper så mycket! Du kan hjälpa släktingar, vänner och andra människor här i världen.. Du får även ersättning i pengar varje gång du gör det (30kr? tror jag) men det ska jag skänka till barncancerfonden. De frågar en nämligen på plats vad man vill göra med ersättningen och då kan man säga direkt att de ska sätta in pengarna där. Bra va? Tänk att så lite ansträngning från din sida kan ge andra så mycket!

Idag tog de bara prover på mig, man måste ju vara helt frisk för att få ge blod. Så i januari någon gång så börjar jag min välgärning. Det känns väldigt bra, en stor puss till min älskling som inspirerade mig till att också gå dit..!

Kvart i två ska jag till jobbet förresten, det är faktiskt kul att jobba!

Vid midnatt ringde älsklingsfru med ett ytterst allvarligt problem. (?) Herregud lilla sötnos, bara skicka ett sms så får du ju veta hur det ligger till..

En annan sak, nu är det konstaterat att jag är deprimerad. På riktigt. Så jag ska se till att fylla mina dagar med aktiviteter och få mycket dagsljus. Det kommer garanterat hjälpa, men jag vet ett enklare och bättre sätt att bli glad igen.
 Jag vill ha mina flickor hos mig.



Slisk

Ja, mycket sliskigt får man stå ut med som kassörska! Idag var det en typ som såg ut som en hybrid mellan Wacko Jacko och en hyena som raggade så smått. Hu.

Imorgon ska jag följa med min man när han ska lämna blod och så ska jag till optikern för att intyga att min syn är bra nog för att få övningskörningstillstånd! Första december idag förresten, tyvärr ingen julkänsla på grund av plusgrader och gråmulet väder.

Helena och Samuel hälsade på mig på jobbet, mycket trevligt!

RSS 2.0