Körskola & inflyttningsfest

idag har jag varit på körskolan med svärmor och älskling. De ska bli mina handledare nämligen! Så om några veckor är man ute och gör vägarna osäkra minsann, haha.

Ikväll ska vi på inflyttningsfest i stan hos SnyggLars flickvän.

Frisören

Jag har klippt mig idag, färgat utväxten och blivit pålurad ett schampo. En vanlig dag hos frissan.

Annars händer inte mycket, jobbar och känner mig trött av det allt det grå.

Busade med Lis i helgen, trevligt.


Nästa Alshammar? Nej tyvärr.

Idag har jag hurtat i simhallen, jajemän! Åkte med Helena och Malin, vi simmade i 45 minuter. Jag som är förkyld och allt haha, jag flåsade tappert på medan tjejerna i princip varvade mig.. Inga snygga killar att titta på dessvärre, men oj så skönt att simma! Jag tycker ju om att röra på mig.. Jag borde göra det till en vana.

Annars har inte mycket hänt idag, suttit och filat på ett projekt här hemma, tog svärmor till hjälp. Hon är en pärla!

Imorgon ska jag jobba klockan sju, godnatt.

Oups I did it again

Jag har gjort bort mig igen, är det någon som är förvånad?

Jo, som jag skrev innan så skulle dagen ägnas åt städning. Jag har städat liiiite i alla fall, och dessutom lagat mat åt min älskling. Aja det struntar väl ni i. Jo, nu till det PINSAMMA:

Scen: Huset, köket-hallen-vardagsrummet.
Tid: Ca kl 19
Medverkande: Svärmor, Helena, okänd kille (!)
Rekvisita (i Helenas fall): Halvfräsch rosa flanellpyjamas och risigt hår. Resterande aktörer påklädda och fräscha.

Handling: " Helena städar i köket. Hon ska gå till vardagsrummet och hämta sopborsten. Hon slår upp dörren till vardagsrummet och.... håller på att ramla baklänges! I soffan sitter svärmor och småpratar med en ung, vilt främmande KILLE! Helena blir plötsligt medveten om sin oerhört ofräscha framtoning och tycker inte att det första intryck hon förmedlar är särskilt bra. Svärmor ler vänligt och frågar om Helena vill sitta med och prata med killen som tydligen är larmförsäljare. Helena stammar fram ett nej och backar ut ur rummet. Hur jävla genant det är kan ni ju försöka gissa.. "

Fy bubblan! :S

något som är roligt utan att vara genant är att jag ska åka och simma imorgon med Helena och hennes kompisar. Härligt! Jobb på onsdag och i helgen, yey!


Pump it!

Japp, högsta musiken på här hemma, nu är jag på G! Ska städas nämligen, och då måste jag liksom ta sats. Till råga på allt så är jag ganska förkyld och inte alltför pigg. Nåja. Älskling är på jobbet och jag har segat bort flera timmar nu, inte bra.

Igår var jag på Fjellare för att hälsa på Cover. Klappade lite på henne i hagen och kände mig glad. Dessutom kom Leander från haverdal för att hälsa på. Vi gosade med tjockisstallkatten Bull och sdean fick jag åka moppe med Leander hem till henne. Vi hade en mysig dag med Mean Girls och godis, sedan drog vi till pizzerian i h-dal för att äta med Emma och hennes syster. Mycket trevligt! Sedan fick jag skjuts med Emma till henne och sedan plockade älskling upp mig där. En mysig dag helt enkelt med några av mina favoritflickor!

Lis, när ska inspektionen ske? Haha.


När motivationen försvinner..

.. så vill jag bara dra täcket över huvudet och stänga ute hela världen. Tyvärr låter det sig inte göras eftersom man har ett jobb att tvinga sig iväg till. ;P Nej helt ärligt, tack så mycket! Jag behöver något som håller mig igång, och jobbet trivs jag ju faktiskt på!

Jag känner inte för någonting just nu. Känner mig bara eländig och värdelös på det vanliga Helena-sättet. Hela världen är emot mig och jag mot den. Undrar vem som är mot vem egentligen. Fan vad jag måste rycka upp mig. Om jag bara orkade.

Uppdateringar sedan sist:

  • Festen i Morup i lördags- trevlig och allt var toppen tills orutinerade Helena söp ner sig totalt och kräktes ½ dygn. Inget jag vill minnas.
  • Flyingeshowen i söndags, jag och Lis tog en tripp ner! Fru hade gratisbiljetter, och det var fint att se henne. Bilresan ner var ingen hit, jag satt med hårt ihoppressad mun iklädd parkas och solbrillor. För varje gupp eller sväng så "ulkade" det till lite i magen. Lisse fick stränga order om att köra LUGNT. Grejen var att när hon svängde in på min infart för att hämta mig så stod jag och kaskadspydde på toan. Sedan raglade jag ut i bilen och sedan bar det av. Jag har aldrig känt mig så rutten i hela mitt liv, tror jag ska låta bli alkohol! Eller bara ta max 1 glas cider/vin och sedan dricka vatten eller läsk. Jag vill aldrig vara sådär igen! *ryser*
Förkyld nu, men det repar sig nog. Bilskola 29e också, sen ska här köras bil!

PUSS


Nu var det ett tag sedan igen

Jag skriver inte så myclet längre, vilket beror på att jag inte har så mycket att skriva om. Jag jobbar, äter och sover. Det är ju varken kul att skriva om eller kul att läsa om, right?

I helgen blir det lite kul iaf. Jag ska på halloweenfest på lördagen, mycket najs! Jag ska till en loppis idag och införskaffa kläder, om de har det jag letar efter det vill säga..

På söndag blir det nog Flyinge med Lis och fju. Längtar!

RSS 2.0